Bestilling

Prisændringer

Hos Zalando er det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor stræber vi altid efter at have de bedst mulige priser. Som forhandlere er Read more

Efter bestillingen

Kort efter du har gennemført din bestilling, modtager du en bekræftelse med ordrenummeret pr. e-mail fra Zalando. På din brugerkonto ( Read more

E-mærket

For at blive e-mærket har zalando.dk være igennem en ansøgningsproces, hvor det blev sikret, at alle kravene til e-mærket blev Read more

Bæredygtig Mode

Varer der er mærket med “bæredygtig mode”, betegner produkter, hvor der er gjort en indsats for at reducere miljøpå Read more