Betaling med Apple Pay

Hvordan betaler jeg med Apple Pay?

Med Apple Pay er det nemmere, mere sikkert og privat at betale. For at betale med Apple Pay hos Zalando, skal du downloade den nyeste version af vores app, samt have tilføjet et betalingskort til Apple Pay via din Apple Wallet. Derefter kan du lægge en bestilling blot ved at trykke på Touch ID i bestillingsprocessen.

Apple Pay fungerer fra og med iPhone 6, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3. Du kan også bruge Apple Pay i Safari på alle Mac computere tilbage fra 2012, der kører med macOS Sierra og bekræfte betalingen med iPhone 6 mv., Apple Watch eller Touch ID på den nye MacBook Pro.

Det er i øjeblikket ikke muligt at vælge expresslevering, når du betaler med Apple Pay.  Når du vælger Apple Pay som din betalingsform, så dukker der et ’payment sheet’ op, der viser detaljerne, og her kan du også ændre din leveringsadresse

Du indtaster din leveringsadresse i Payment Sheet, hvor det bliver gemt til næste gang, du lægger en bestilling. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at få leveret til hjemme- og arbejdsadresser.

Er Apple Pay sikkert?

Sikkerhed er kernen i Apple Pay. Når du tilføjer et betalingskort, så bliver kortnummeret ikke gemt på f.eks. din telefon eller på Apple’s servere. I stedet tildeles dit kort et unikt nummer, der bliver krypteret og sikkert gemt i ”Secure Elements” på dit Apple-produkt. Hver transaktion autoriseres med en unik og dynamisk sikkerhedskode, der kun er gyldig én gang, istedet for at bruge kontrolchifrene på dit betalingskort.

Bemærk: Apple Pay er i øjeblikket kun undestøttet af Nordea og Jyske Bank