Betalingsmuligheder ved Zalando Partner

Betalingsmulighederne er de samme som ved et hvilket som helst andet køb hos Zalando. Yderligere oplysninger vedrørende betalingsformer finder du i ”Hjælp”, hvis du klikker på ”Betaling".

Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde alle betalingsformer i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til de betalingsmuligheder, der tilbydes i bestillingsprocessen. Vores kundeservice har desværre ikke mulighed for at påvirke eller forudse hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig.