PayPal

På zalando.dk er det også muligt at betale via PayPal. PayPal er en sikker måde at betale på, hvor du kun behøver at registrere dit kreditkort et sted.

Du kan bestille for op til 4500 kr. med PayPal. I nogle tilfælde kan du bestille for mere end 4500 kr., afhængig af en vurdering fra Zalando. Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til deres hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde og straks foretage betalingen.

Din ordre bliver behandlet, så snart vi har modtaget indbetalingen. Dette tager normalt kun få minutter.

Når du betaler via PayPal, modtager du altid en bestillingsbekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, når du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.