Adresseoplysninger på min brugerkonto

Vær opmærksom på, at adresseændringer altid skal ske, før en bestilling gennemføres. Er adresseoplysningerne ændret, efter en bestilling er foretaget, bliver leveringsadressen på bestillingen ikke ændret.

I "Mine adresseoplysninger" kan du gemme dine fakturerings- og leveringsadresser i forbindelse med fremtidige bestillinger. Du kan også aktivere andre adresser fra din adressebog.

Hvordan gemmer jeg min faktureringsadresse ?

• Klik på "Rediger faktureringsadresse".
  • Udfyld dine oplysninger i felterne.
  • Sæt et hak i feltet under adressen, hvis du ønsker at leveringsadressen er den samme.
  • Bekræft herefter oplysningerne ved at klikke på knappen "Gem adresse".
  • Hvis ikke du ændrer leveringsadressen, bliver varerne leveret til faktureringsadressen.

Hvordan gemmer jeg en leveringsadresse, der er forskellig fra faktureringsadressen?

• Klik på "Tilføj ny adresse".
  • Udfyld dine oplysninger i felterne.
  • Du kan gemme adresseoplysningerne både som din standard faktureringsadresse og som din standard leveringsadresse. Sæt et hak i det ønskede afkrydsningsfelter.
  • Bekræft dine oplysninger ved at klikke på "Gem adresse". Du kan gemme yderligere adresseindtastninger under punktet med det samme navn.