Sådan indløser du et gavekort

Du kan indløse dit gavekort til Zalando på to måder:

1. Du kan gemme tilgodehavende under ”Mit Zalando”:
- Gå ind på zalando.dk og log på ”Mit Zalando“ og klik på menupunktet ”Mine gavekort og tilgodehavender”
- Indtast koden til dit tilgodehavende i feltet og klik på knappen "Indløs".
- Du kan se dit tilgodehavende, når du opdaterer siden.
- Dit tilgodehavende vil nu dukke op som en betalingsmetode i bestillingsprocessen.

2. Du kan indløse dit gavekort under bestillingen:
- Indtast gavekortkoden under bestillingen i rabatkodefeltet og klik på knappen "Indløs". Værdien af gavekortet bliver
  automatisk modregnet værdien af indkøbskurven.
- Hvis værdien af din ordre er højere end dit gavekort, så vælger du hvilken betalingsform, du betaler det resterende beløb med

Bemærk: Gavekort købt på zalando.dk kan udelukkende indløses på Zalando.dk.

Læs mere om betingelserne for indløsning her.