Gavekort

Du kan købe et gavekort ved at klikke på linket her: Gavekort
Ved at følge de de tre trin herunder, kan du sammensætte dit personlige gavekort.

1. Vælg et motiv.
2. Vælg værdien på gavekortet, afsender, modtager og skriv eventuelt en personlig besked.
3. Vælg forsendelsesmetode.

Derefter klikker du på ”Køb gavekort” og følger bestillingstrinene. Hvis du ønsker at bestille mere end 10 gavekort eller et gavekort med en højere værdi, bedes du kontakte vores kundeservice.