Sådan indløser du en rabatkode

Du kan indløse din rabatkode i trin 3 'Betaling' eller trin 4 'Bekræft' under din bestilling.

Du indtaster rabatkoden i feltet "Har du en rabatkode?"(1) og trykker på knappen "Indløs rabatkode"(2).

Husk: Når du indtaster din rabatkode, så må der ikke være ekstra mellemrum, og systemet skelner mellem store og små bogstaver.

Du kan nu se den indløste rabatkodekode (3) og den reducerede pris (4).

Hvis du ikke ønsker at bruge rabatkoden alligevel, så kan du fjerne den fra bestillingen ved at trykke på krydset imellem rabatkoden og den reducerede pris (5).

1. Kassen: Gå videre til kassen, efter du har valgt den vare, som du ønsker.
  2. Betalingsform: Du kan enten indløse koden ved at indtaste den i kodefeltet i trin 3. 'Betalingsform' eller sidste bestillingstrin 4. 'Bekræft'.
  3. Rabat: Rabatten bliver automatisk fratrukket det samlede beløb, efter du har trykket "Indløs rabatkode".
  4. Oversigt: Klik på ”Videre” for at se en oversigt over din ordre.
  5. Annullering af rabat: Du kan annullere indtastningen af rabatkoden i trin 3. eller trin 4 ved at klikke på krydset til venstre for den fratrukne rabat.