Tilbagebetaling

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. Hvis du betaler via bankoverførsel eller regning, kan der dog gå op til 30 dage, før pengene fremgår af din konto.

Oversigt: Nedenfor kan du se en oversigt over, hvor mange hverdage det ca. tager, fra beløbet er refunderet til at dine penge fremgår af din konto afhængigt af betalingsform:

Betalingskort: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Pengene krediteres dit betalingskort. Hvis du har betalt med Mastercard, så vil beløbet fremgå efter din næste saldoopgørelse.

PayPal: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Hos PayPal bestemmer du selv, om pengene skal blive stående på din PayPal-konto, eller om de skal overføres til din bankkonto.

Regning: op til 30 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Du betaler kun for de varer, du beholder. Hvis du allerede har betalt hele beløbet og fortryder købet inden for de 100 dages returret, tilbagefører vi pengene for de returnerede varer. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Gavekort: Så snart din returnering er blevet registreret. Beløbet betalt med gavekort bliver med det samme overført til din Zalandokonto, og du kan se det under "Mine gavekort og tilgodehavende.

Bankoverførsel: op til 30 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Express levering: hvis du vælger at returnere en vare refunderes du ikke gebyret fra express leveringen.