Forskel mellem EU- og producentstørrelser

For visse mærker kan producentens størrelser varierer fra de standardiserede EU-størrelser, som man er vant til i Danmark.

Vi konverterer størrelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse

Hvis producenten anvender en anden størrelsesangivelse, så kan du se producentenstørrelsen på zalando.dk og på vores app. Producentstørrelserne er angivet ved siden af EU-størrelserne på hjemmesiden, når du kigger på varen. Det vil altid være producentstørrelsen, der er angivet på den vare, du får hjem.

Hvis du skulle få en anden størrelse hjem end den, du har bestilt, så prøv den, inden du returnerer. Størrelsen på varen kan være den bestilte, men med producentens størrelsesangivelse på varen.

Bemærk: Zalando angiver som standard EU-størrelser. En EUR-størrelse varierer fra EU ved at angive en størrelse større. Dvs. EU størrelse 38 svarer til en EUR størrelse 40.

Hvordan kan jeg se producentstørrelsen?

1. På varens produktside kan du trykke på ”Producentstørrelser” lige over menuen, hvor du vælger størrelse. Vælg den størrelse, du ønsker.
  2. Når du klikker på ”EU” kan du se den tilsvarende EU-størrelse. Producentstørrelsen er den størrelsesangivelse, der vil stå i varen, som du får leveret.

Eksempel: