Betalingspåmindelse

Har du fået en betalingspåmindelse fra os? Så beder vi dig om at tjekke følgende, så din ordre kan blive afsluttet så hurtigt som muligt.

• Hvornår er regningen blevet betalt? Det kan tage op til fire bankdage, inden din betaling bliver registreret hos os. Så snart det sker, modtager du en bekræftelse per e-mail.
  • Blev ordrenummeret korrekt angivet på overførslen? Husk altid at skrive det korrekte ordrenummer i referencefeltet, når du betaler din regning hos Zalando. Hvis du har glemt det eller er kommet til at taste forkert, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel (kontoindehaver, beløb, dato og den angivne tekst).
  • Betalte du for flere ordrer i en overførsel? Hvis du har betalt flere regninger sammen, er det ikke sikkert, vores system kan identificere, hvilke ordrer, betalingen er til. Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice og oplyse detaljerne for din overførsel og hvilke ordrer, du har betalt for. På den måde kan vi hurtigst muligt få afsluttet dine ordrer.
  • Har du sendt varer retur? En returnering kan tage op til 10 arbejdsdage, inden vi registrerer pakken på vores returlager. Under ”Mit Zalando” kan du se de varer, som vi har registreret retur.
  • Har du glemt at betale din regning? Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at betale regning til følgende konto så hurtigt som muligt

Betalingen sker til:
    Betalingsmodtager: Zalando SE
    Registreringsnummer: 2149
    Kontonummer: 0744622050
    Bank: Nordea Bank Danmark A/S
    Referencenummer: Dit ordrenummer/Bestillingsnumer

Husk altid at anføre dit ordrenummer i referencefeltet. Hvis du skal betale flere regninger, så beder vi dig om at overføre dem hver for sig.